Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi Yarı Final Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta

Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı bu akşam başlıyor. Çeyrek final eşleşmelerinde, birbirinden çekişmeli 8 maç oynandı ve geriye dört önemli takım kaldı. Son şampiyon Manchester City’i penaltılarda eleyen Real Madrid ve formda Arsenal’ı geçmeyi başaran Bayern Münih; Kupa 1’de finale ulaşmak için kıran kırana bir mücadeleye girişecek. Wembley’e giden iki ekipten biri, bu akşamki maçla birlikte ortaya çıkabilir.

Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmesi, canlı maç izlemenin bir numarası Jokerbet TV‘de naklen yayınlanacak. Avrupa futbolu tutkunlarının dört gözle izleyeceği bu mücadele, saat 22:00’den itibaren Jokerbet TV ekranlarında olacak.

Bayern Münih’in Durumu

Almanya Bundesliga’daki 11 yıllık şampiyonluk serisi sona eren Bayern Münih, Almanya Kupası’nda da hüsrana uğramıştı. Taraftarların ligdeki performans sebebiyle düşük beklentilerle yaklaştığı Şampiyonlar Ligi serüveni ise, artık Alman devi için büyük bir hedef haline geldi. Arsenal karşısında gösterilen performansla yeniden taraftarın beğenisini kazanan Bavyera ekibi, Real Madrid karşısında da baskın ve dinamik bir oyunla sahada olmayı arzuluyor.

Bayern Münih’in sezon boyunca yaşadığı savunma problemlerini Arsenal karşısında yaşamaması sayesinde turu atlamıştı. Ancak Alman devinin kontratak hücumlarına karşı koyamaması ve Real Madrid’in de bu konuda epey üstün oluşu, Bayern’in final hayallerini suya düşürebilir. Kane, Musiala ve daha pek çok yıldızla gol bulma ihtimalini düşleyen Bayern; savunmada ise beklerinden maksimum efor elde etmek zorunda.

Real Madrid’in Durumu

Manchester City eşleşmesinin rövanşında gösterilen savunma performansı, Real Madrid’in penaltılarla turu geçmesine vesile oldu. City’nin saha içinde yaptığı birçok hatayı lehine çevirebilen İspanyol devi, 2022’de kazandığı kupada da sürpriz galibiyetler almayı başarmıştı. Ancak Bayern Münih’in bu sezon boyunca beklentilerin gerisinde kalması, Real’in bu eşleşmede çok daha ön planda kalmasına neden oluyor. La Liga’da bu sezonun kazananı olmaya çok yaklaşan başkent ekibi, Devler Ligi’nde de eli boş dönmemek istiyor.

Bir sezon arayla yeniden Kupa 1’e kavuşmayı arzulayan Real Madrid, savunmadaki oyuncu eksiğini oyun disipliniyle hissettirmemeyi başarıyor. Özellikle de Manchester City maçında gösterilen üstün performans, Ancelotti ve ekibinin disiplin seviyesini bir kez daha gösterdi. Bayern Münih’in de benzer hücumlarla şansını deneyeceğini düşünen Real, hem savunma hem de kontratak silahlarıyla bu turda da iddialı olduğunu kanıtlayabilir.

Muhtemel 11’ler

Bayern Münih: Neuer; Kimmich, Kim, Dier, Davies; Goretzka, Pavlovic; Müller, Musiala, Gnabry; Kane

Real Madrid: Lunin; Vazquez, Rüdiger, Tchouameni, Mendy; Valverde, Camavinga, Kroos; Bellingham; Rodrygo, Vinicius Junior

admin: